back

ПРИБИРАННЯ ПАРКУ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Сьогодні, з ініціативи депутатського корпусу, та за підтримки міського голови Геннадія Примакова, КП «Менакомунпослуга», Громадської організації «Менська сотня» та жителів міста розпочалося розчищення парку Героїв Небесної сотні від сміття, порослі та аварійних дерев.


«Всі випиляні дерева будуть відвезені в лазню КП «Менакомунпослуга» для опалення, - повідомив директор КП «Менакомунпослуга».
«Цей парк другий по величині у місті, - зауважила депутат міської ради Москальчук Марина Віталіївна. - Потрібно розвивати культуру міста та покращувати його добробут».
За словами міського голови Геннадія Примакова, в перспективі планується покращення освітлення парку, будівництво дитячого майданчику, встановлення лавок для відпочинку, будуть встановлені урни для сміття. Виготовлення урн та лавочок уже розпочалося за підтримки приватного підприємства «Менський аграрник».
«Людям потрібно активніше приймати участь в таких заходах, - зазначив міський голова. - Адже це наше місто, нам в ньому жити і розвивати його. А за активної підтримки та участі громади можна зробити місто кращим».

11 грудня 2015
back