back

ВІДКРИТТЯ ГОЛОВНОЇ ЯЛИНКИ МІСТА

19 грудня 2015 року, у День Святого Миколая, відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки нашого міста. З вітальним словом до менян виступив міський голова Примаков Геннадій Анатолійович. Також на святі був присутній народний депутат Купрієнко Олег Васильович, який і подарував місту новорічну красуню-ялинку


та депутат районної ради, керівник ПП «Менський Аграрник» Гайдукевич Валерій Володимирович, який допоміг організувати святковий концерт та салют.

Ялинку прикрасили новорічними іграшками, поробками юних менян, які стали переможцями  конкурсу «Найкраща новорічна іграшка» в номінаціях:


«Еко-іграшка» - Рутта Олег, Рутта Ольга, Рутта Оксана;


«Найпозитивніша іграшка» - Нагорний Дмитро;


«Найкреативніша іграшка» - Костючок Ольга;


«Новорічне диво» - Москальчук Діана;


«Зимові солодощі» - Кравченко Тимур;


«Найоригінальніша іграшка» - гурток «Cувенірний» Менського районного центру дитячої та юнацької творчості, керівник Дубницька Інна Михайлівна;


«Найкраща м’яка іграшка виготовлена своїми руками» - Повітко Віра;


«ГРАН-ПРІ» - родина Хлеб.


Зі святковими концертними номерами на відкритті ялинки виступали учасники художньої самодіяльності музичної школи, районного будинку культури, а також запрошені колективи з Чернігова. На відкриття прибув святий Миколай з двома ангелами, які разом з Геннадієм Анатолійовичем та народним депутатом Купрієнком Олегом Васильовичем, запалили вогники на ялинці.


Аніматори з Чернігова організували для діток багато конкурсів, за активну участь у яких вони отримували солодкі подарунки.


Також менян частували ароматним чаєм з чудо-самовару, який був привезений з міста Рівне та пригощали солодощами.


Закінчилося дійство гарним святковим салютом.













21 грудня 2015
back