back

МІСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС ЕСЕ НА ТЕМУ «ЛЮДИНА ЖИВЕ СТІЛЬКИ, СКІЛЬКИ ЇЇ ПАМ’ЯТАЮТЬ»

Менська міська рада оголошує новий міський молодіжний конкурс есе “Людина живе стільки, скільки її пам’ятають”, присвячений пам’яті загиблих героїв нашого міста. Метою конкурсу є виховання патріотичних поглядів та переконань, національної свідомості молоді; популяризація сучасного героїзму, активної громадської позиції, волонтерського руху.


Предмет конкурсу — розповідь у формі есе про героя-земляка: бійця-учасника АТО. Конкурс проводиться з 13 січня до 1 лютого 2016 року.  Останній термін подання робіт до Менської міської ради — 1 лютого 2016 року. У конкурсі можуть брати участь особи, які проживають на території міста Мена.


Вимоги до есе: українською мовою, обсяг не більше 2 аркушів формату А4, розмір шрифту 14. До конкурсної роботи додається супроводжувальний лист з персональними даними конкурсанта: прізвище, ім'я, по батькові повністю; повна дата народження; адреса проживання, контактний телефон; повне найменування навчального закладу. За достовірність поданих персональних відомостей відповідальність несуть конкурсанти.


Конкурсні роботи оцінюються за наступними критеріями: самостійність пошукової роботи; унікальність матеріалу; змістовність викладення. Перевагу буде надано конкурсним роботам, які будуть основані не на матеріалі зі ЗМІ.


Підведення підсумків конкурсу — до 11 лютого 2016 року. Результати будуть розміщені на сайті Менської міської ради. Переможці будуть нагороджені призами та дипломами від мера. Конкурсні роботи будуть використані організаторами з метою створення електронної бази даних “Алея героїв”, популяризації Конкурсу та розміщені на сайті Менської міської ради, в засобах масової інформації.


Роботи надсилати електронною поштою на адресу: [email protected] з поміткою в темі “Конкурс” або за адресою, м. Мена, вул. Поштова, 7. Контактний телефон: 2-15-41.


12 січня 2016
back