back

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ 5 СЕСІЇ 7 СКЛИКАННЯ МЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Сьогодні, 22 січня 2016 року, відбулося пленарне засідання 5 сесії 7 скликання Менської міської ради. На порядок денний було винесено ряд важливих для міста земельних питань, а саме:
- Вирішили виділити кошти на проведення нормативної грошової оцінки земель м. Мена у сумі 48 тис. грн;
- Затвердили Генеральний план, план зонування міста Мена Чернігівської області;
- Вирішили внести слідуючі зміни та доповнення до рішення Менської міської ради від 30.12.2015 року «Про плату за відвідування дітьми дошкільних закладів та викласти пункт 2.2 рішення в слідуючій редакції: «2.2 дітей-сиріт, дітей, позбавлених баьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до ЗУ «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;
- Вирішили розглянути на черговій сесії, яка відбудеться орієнтовно 29-30 січня 2016 року питання про внесення змін і доповнень до рішення Менської міської ради від 30 січня 2015 року «Про місцеві податки і збори». Було створено робочу групу з вирішення питань щодо доцільності підвищення податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки.
- Також було розглянуто ряд земельних питань;
Наприкінці сесії Геннадій Анатолійович та Оксана Олександрівна привітали двох депутатів-ювілярів, Цигипу Юрія Леонідовича та Золотаренко Ольгу Миколаївну, та побажали їм міцного здоров’я, успіхів та працювати на благо народу.




22 січня 2016
back