back

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МЕНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

28 січня 2016 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Менської міської ради. На порядок денний було винесено багато питань, такі як:
- Про виконання міського бюджету за 2015 рік. Заслухавши інформацію начальника фінансово-господарського відділу, головного бухгалтера Менською міської ради Солохненко С.А. про виконання міського бюджету м.Мена за 2015 рік, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» ст..28, враховуючи Бюджетний кодекс України, виконавчий комітет Менської міської ради вирішив: Винести на розгляд сесії Менської міської ради питання про виконання міського бюджету міста Мена за 2015 рік - по доходах в сумі 8 395 294 грн., в тому числі по доходах загального фонду міського бюджету в сумі 7 887 726 грн. та по доходах спеціального фонду міського бюджету в сумі 507 568 грн.
- по видатках в сумі 9 686 210 грн., в тому числі по видатках загального фонду міського бюджету в сумі 8 196 690 грн. та по видатках спеціального фонду міського бюджету в сумі 1 489 520 грн..
- Про розгляд звернення КЗОЗ «Менська центральна районна лікарня» виконавчий комітет Менської міської ради вирішив:
Включити до числа службових, з внесенням відомостей до журналу обліку службових жилих приміщень, слідуючі жилі приміщення :
- житлову квартиру №1, 2, 3, 4 в м.Мена в будинку №61б по вул.Шевченка, м.Мена
- Про звернення Менської районної гімназії. Розглянувши звернення директора Менської районної гімназії М.Д.Кадушко про погодження схем маршрутів практичного керування навчальними транспортними засобами Менської районної гімназії, виконавчий комітет вирішив:
Не заперечувати щодо проведення навчання водінню транспортними засобами в місті Мена по наданих маршрутах практичного керування навчальними транспортними засобами Менської районної гімназії в разі погодження вказаних маршрутів та переліку доріг на яких проводитиметься навчання Державтоінспекцією.
Серед інших були питання про взяття на квартирний облік, про дозвіл на видалення аварійних та перерослих дерев по м. Мена, про зміну адреси, про склад комітету з конкурсних торгів та про стан виконавської дисципліни.

28 січня 2016
back