back

РЕЗУЛЬТАТИ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПИТАННЯ ПРО ЗМІНУ НАЗВ ВУЛИЦЬ, ПРОВУЛКІВ, ПЛОЩІ М. МЕНА

13 лютого о 12 год. 00 хв. в малому залі районного будинку культури відбулися громадські обговорення питання про зміну назв вулиць, провулків, площі м. Мена. У реєстраційному списку зареєструвалися 35 осіб. На порядку денному були питання: перейменування вул. Вербова, пров. Вербового, вул. Поштова, пров. Поштовий, вул. Червона Площа.
Кожен присутній мав можливість висловити думки з приводу перейменування вулиць.
Так, одноголосно було підтимано перейменування вул. Вербова на вул. Андрейченка Максима, пров. Вербового на пров. Андрейченка Максима, вул. Поштова на вул. Титаренка Сергія. Під час обговорення було отримано пропозицію пров. Поштовий не перейменовувати, оскільки він до початку процесів декомунізації мав таку назву.
Питання перейменування вул. Червона площа виявилося досить складним. На момент обговорення було подано 3 варіанти: вул. Героїв АТО, Соборна та Захисників України. На голосування винесено 2 пропозиції: вул. Героїв АТО і Захисників України. Обидві пропозиції отримали підтримку, так, за вул. Героїв АТО віддано 21 голос, а за Захисників України — 17. Більш детально ознайомитися з ходом проведення обговорення можна переглянувши відео Сергія Трегубенка за посиланням.


Фото Олексій Донець.

15 лютого 2016
back