back

ВІДБУЛОСЯ ВШАНУВАННЯ ЗАГИБЛИХ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ

27 років пройшло з часу виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Щороку 15 лютого ми вшановуємо не тільки загиблих, а і висловлюємо глибоку вдячність усім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконував військову присягу в «гарячих точках» планети.
З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав сьогодні у Мені воїни-інтернаціоналісти, представники військкомату, заступник міського голови Інна Володимирівна Скляр, районна влада, громадськість поклали вінки та квіти до пам’ятника воїнам-афганцям.
Виступаючі на мітингу закликали вшанувати пам'ять молодих юнаків, життя яких навіки залишилося в ущелинах далекої ісламської країни, вклонитися тим, хто повернувся живим; шкодували, що сьогодні, на жаль, такою «гарячою» точкою стала й Україна. Було відмічено, що зараз наші земляки достойно захищають територіальну цілісність і недоторканість кордонів держави.
По закінченню присутні вшанували загиблих і померлих воїнів-інтернаціоналістів хвилиною мовчання. Настоятель Свято-Троїцької церкви отець Василь відправив поминальну літію.
Пізніше, у приміщенні центральної районної бібліотеки, відбулося урочисте вручення грамот та пам’ятних знаків воїнам-афганцям.






15 лютого 2016
back