back

Юні таланти отримали нагороди. Фото

Сьогодні у приміщенні центральної районної бібліотеки відбулося нагородження юних талантів, які приймали участь у виставці «Зимовий вернісаж» та «Технічна творчість руками дітей». Виставка стартувала ще у січні і тривала по сьогоднішній день, тому всі бажаючі мали змогу ознайомитися з роботами юних умільців.
Секретар міської ради Оксана Олександрівна Півень привітала діток та керівників гуртків з успішним проведенням виставки та побажала творчого натхнення та нових творінь, які будуть ще більш вражати відвідувачів. Також Оксана Олександрівна від Менської міської ради вручила 26 дітям дипломи у різних номінаціях. Почесними грамотами міської ради були нагороджені колектив позашкільного комунального навчального закладу Менської районної станції юних техніків та директор Чорний Володимир Іванович.
«Зимовий вернісаж» презентував твори декоративно-прикладного мистецтва. Дипломами нагороджено переможців у номінаціях: «Рукоділля», «Лозоплетіння», «Гончарство», «Випалювання», «Художнє різьблення», «Аплікація», «Живопис», «Бісероплетіння».
Чого тільки не було на цьому вернісажі: вишивки, кумедні глиняні фігурки, аплікації із соломи, малюнки і м’які іграшки.
Виставка «Технічна творчість руками дітей» представила для гостей моделі суден та літаків, оригамі, різноманітні вироби з дерева. Юні майстри і конструктори змагалися в таких номінаціях: «Судномоделювання», «Авіамоделювання», «Оригамі», «Технічне моделювання» та «Початкове технічне моделювання».

























26 лютого 2016
back