back

Година Землі в Україні – приєднуємося заради Планети!

Година Землі проводиться з ініціативи найбільшої природоохоронної організації у світі – Всесвітнього фонду природи .
У суботу 19 березня 2016 року люди у всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату. Мета акції – привернути увагу до проблеми зміни клімату, а саме вимкнути світло, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату.
Дана акція була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році.
Минулого року Година Землі увінчалась неабияким успіхом адже до акції приєдналося більше 7000 міст у 172 країнах по всьому світі. В Україні до кампанії долучилися більше 50 міст та містечок. У 2016 році планується поліпшити результати та розвинути цей успіх.
Менська міська рада приєднується до проведення кампанії Година Землі та закликає всіх свідомих громадян підтримати акцію шляхом вимкнення світла на одну годину 19 березня о 20 год. 30 хв. задля збереження природних ресурсів.

15 березня 2016
back