back

Посягнули на святе... і поплатилися...

19 березня 2016 року до міського голови зателефонували небайдужі жителі міста і повідомили, що на центральному кладовищі якісь нелюди поглумилися над могилами. Спершу дана інформація сприймалася як невдалий жарт, але, на жаль, історія виявилася правдою... Дійсно, на міському кладовищі нелюди пошкодили близько 40 поховань.
Це страшна картина, адже заради наживи люди вже не гребують нічим... І скільки ти заробиш на людському горі? Тридцять срібняків?
Відновлення таких поховань обійдеться набагато дорожче... А зважаючи на економічну ситуацію і зубожіння населення — заміна пошкоджених пам'ятників стане тяжкою ношею для постраждалих від таких дій.
Сьогодення вимальовує новий портрет злочинця, людини, яка позбавлена будь-яких переживань і докорів сумління. Страшна картина, можна лише здогадуватися, що керує такими людьми. Але покарання не забарилося! Завдяки небайдужості місцевих жителів, які вчасно повідомили про вчинення злочинів і блискавичній реакції місцевої поліції — зловмисників вдалося затримати як то кажуть “на гарячому”. Тепер вони розповідатимуть слідчому і про мотиви своєї діяльності і про наживу, якої шукали.
Часто в суспільстві чується, що нічого не змінилося і система та ж, але це приклад, який засвідчує, що взаємодія громадськості і поліції сприяють розкриттю злочинів та попередженню нових. Так і має бути!
Тільки уявіть, що о 11:40 голові на мобільний зателефонували і повідомили, що на кладовищі пошкоджено могили, а о 11:55 злочинці вже були доставлені до відділення поліції.
Міський голова висловлює вдячність дільничому офіцеру поліції Грищенку С.М., оперативному уповноваженому Ральченку С.М., старшому слідчому Алексенку О.М., начальнику сектору Желєзному О.М., всім співробітникам Менського відділення ГУНП в Чернігівській області на чолі з начальником Гаврись О.М. за професійність та блискавичну реакцію у затриманні злочинців.


А тепер долю зловмисників вирішуватиме суд...


Для усунення наслідків злочину і допомоги у приведенні в порядок кладовища КП “Менакомунпослуга” у разі звернення зацікавлених громадян надасть допомогу людськими ресурсами.















21 березня 2016
back