back

Наше місто приймало активістів Чернігівщини

19 березня 2016 року в приміщенні Менської районної бібліотеки пройшла зустріч громадських активістів півночі Чернігівщини. Менська міська рада не залишилась осторонь від ініціативи громадських активістів провести зустріч саме в нашому місті.
Це вже третя зустріч, яка проходить у такому форматі, попередня відбулася в Сосниці, а перша – в Корюківці. Наступна, можливо, пройде у Новгород-Сіверському.
Захід розпочався із вітального слова міського голови Примакова Г.А. після чого відбулося знайомство з учасниками. Були представники з різних районів Чернігівської області . Попри те, що всі вони мають різні професії і напрямки діяльності, але було обєднуюче бажання змінити світ на краще і почати з розбудови Чернігівщини. Були жарти і розмови на серйозні теми. Дуже змістовним і насиченим був виступ співзасновника Культурно-громадського центру ШELTER+ Романа Морозова. Присутні надихнулися значними досягненнями цієї організації, а найбільше вразила віра в свої сили, адже, розпочавши з нуля, команда однодумців виросла до великого центру, де займаються і розвиваються як діти так і дорослі. Що заважає нам досягти того ж?
Потім всіх присутніх чекав смачний обід, організований міським головою.
Окрім історії успіху від Романа Морозова була іще одна приємна зустріч з українським письменником сумчанином Владиславом Івченко та редактором видавництва “Темпора” Олександром Стукало . Вони презентували книгу “2014”. Послілкувалися з присутніми про літературу та на інші актуальні теми. Поповнили фонд бібліотеки своїми книжками. Пристуні так захопилися, що навіть довелося змінювати програму заходу і не всі учасники змогли відвідати наш зоопарк.
Міська рада закликає громаду бути активною і надихатися такими історіями успіху, створювати громадянське суспільство, змінюватися на краще.




22 березня 2016
back