back

Відбувся відкритий турнір з баскетболу на кубок Менської міської ради

19 березня в приміщенні спортивного залу Менської районної гімназії відбувся відкритий турнір з баскетболу на кубок Менської міської ради. У змаганні прийняли участь команди з смт. Березна, с. Дягова та м. Мена. Окрім цього поза основним змаганням відбулася зустріч двох місцевих збірних команд юнаків та дівчат.
У запеклому змаганні перемогу вибороли представники смт. Березна, на другу сходинку піднялися господарі змагань, а на третьому місці опинилася команда з с. Дягова. Але ніхто не був засмучений такими результатами. Відбулося справжнє свято спорту і пропаганди здорового способу життя.
Міський голова нагородив команду-переможця кубком, призери отримали почесні грамоти. Також за результатами змагань було визначено кращого гравця, ним заслужено став Роман Саченко, якого нагородили почесним призом від міської ради.
Осторонь такого спортивного свята не залишилися і спонсори. Так, голова місцевої Радикальної партії презентував командам смачні призи, а спортивній дитячо-юнацькій школі виділив премію на розвиток спорту.
























 
22 березня 2016
back