back

Звернення до мережі супермаркетів

ВАТ “АТБ” e-mail: [email protected]


Метро
[email protected]


ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет»
[email protected]


Мережа магазинів сімейної покупки "Фуршет"
[email protected]


ООО «Таврия-В»
[email protected]


ТОВ “Омега”
[email protected]


Пропозиція про співпрацю


Місто Мена — районний центр в Чернігівській області з дуже вигідним місцезнаходженням і привабливим інвестиційним кліматом.
На сьогоднішній день в місті діє 7 промислових підприємств, 2 сільськогосподарських підприємства і одне фермерське господарство, 96 підприємств малого бізнесу. 720 осіб займаються підприємницькою діяльністю. В місті працює 3 ринки, 2 торговельні майданчики, 45 магазинів, в тому числі 34 — приватні.
У місті діє зоологічний парк, який цілий рік приваблює туристів і є окрасою обласного значення. Також на території міста розташований санаторій “Остреч”, який користується популярністю і приймає гостей з різних куточків України.
На сьогоднішній день населення міста становить 12,5 тис. жителів. У місті відсутні великі магазини — представництва мереж супермаркетів. До міської ради постійно надходять звернення від мешканців міста щодо співробітництва з мережами супермаркетів, зареєстрована навіть електронна петиція, яка за декілька днів набрала необхідну кількість голосів і демонструє бажання населення купувати продукти харчування у спеціалізованій мережі.
Міська рада прагне до співробітництва в інтересах громади. Ми запрошуємо вашу мережу до нашого невеличкого, але дуже перспективного міста. Це буде вигідно обом сторонам!


З повагою та сподіванням на плідну співпрацю

Міський голова Г.А. Примаков
22 березня 2016
back