back

Обмін досвідом

IMG_9273_новый размер22 березня 2016 року об 11:00 я відвідав Презентацію ходу реалізації демонстраційного Грантового проекту Європейської Комісії «Пілотний проект з реалізації Плану дій сталого енергетичного розвитку м. Славутич до 2020 року — здійснення термомодернізації 2-х муніципальних об’єктів бюджетної сфери».
Презентація проводилася Робочою групою з реалізації Грантового проекту за участі міського голови міста Славутич Юрія Фомічева, координатора проекту Віктора Шевченка, представників Делегації Європейського Союзу в Україні та Команди Підтримки Програми ЄС «Демонстраційні проекти Угоди мерів».
Проект фінансується Європейським Союзом у рамках Програми «Демонстраційні проекти Угоди мерів» , яка допомагає містам у країнах Східного та Південного Сусідства ЄС у вирішенні питань енергоефективності, підвищення енергетичної безпеки та економічного зростання. Програма орієнтована на реалізацію Планів дій для сталого енергетичного розвитку у рамках виконання Угоди мерів.
Загальний бюджет проекту становить 925 937 €, з яких 721 937 € — це грантові кошти Європейського Союзу та 204 000 € — це кошти міського бюджету Славутича.
Подібний проект реалізується і в нашому місті, тому це чудова нагода подивитися як інші міста втілюють його в життя, обмінятися досвідом і корисною інформацією.


Міський голова
Геннадій Примаков

IMG_9242_новый размер
24 березня 2016
back