back

Наші міні-новини. Відбулася часткова заміна сміттєвих контейнерів. Фото.

Сьогодні у дворах п'ятиповерхівок по вулиці Суворова, 1, відбулася часткова заміна сміттєвих контейнерів на нові. Також встановили новий контейнер для збору сміття зі скла. КП "Менакомунпослуга" в найближчий час встановлюватиме по місту контейнери для збору полімерів .


Міська рада закликає всіх жителів міста до роздільного збору сміття. Роздільний збір сміття для жителів міста – процес нескладний, що відноситься, скоріше, до питання самодисципліни
На сьогоднішній день практично все сміття відправляється на полігони, де тверді побутові відходи розкладаються разом з небезпечними та медичними відходами, в процесі чого дуже велика ймовірність появи нових невідомих хімічних сполук. Тим самим ми закладаємо бомбу уповільненої дії на багато десятків, а може навіть сотні років.


Щоб наступним поколінням не було соромно за нашу безвідповідальність, вже зараз, необхідно змінити ставлення до роздільного збору ТПВ, технології переробки та утилізації відходів у нашій країні, а розпочати потрібно з себе і рідного міста.




25 березня 2016
back