back

Промо акція від КП "Менакомунпослуга"

КП "Менакомунпослуга" закликає менян відповідально поставитись до розділення твердих побутових відходів, які негативно впливають на навколишнє середовище. Адже пластик розкладається до 1000 років, загрожуючи здоров'ю людей. А при спалюванні виділяє найтоксичніші органічні сполуки - діоксини, що вкрай небезпечно впливають на репродуктивну систему. А ось при переробці з нього можна отримати корисні нафту, кокс і паливний газ.
Час розкладання скла - 4000 років. А його переробка дозволить знизити споживання енергії, зберегти природні ресурси при виготовленні нової продукції та ще й зекономити простір міського сміттєзвалища.
Отже, сортування твердих побутових відходів на скло, пластик та відходи домашнього господарства принесе неоціниму користь нашому місту та його жителям. А несумлінним господарям комунальники вкотре нагадують, що викидати до контейнерів листя, гілля, мертвих тварин та рослинні залишки категорично забороняється. Краще замість того, щоб перезавантажувати сміттєві баки і створювати масу незручностей для працівників КП "Менакомунпослуга", зробіть компостну яму - матимете чудове органічне добриво.
Не будьмо ж байдужими до здоров'я дітей та онуків!




29 березня 2016
back