back

Чисте місто – це справа кожного!

З 1 квітня у нашому місті розпочався місячник благоустрою, який триватиме до кінця місяця.
Я особисто минулої суботи вже долучився до цієї акції та своїм прикладом заохочую всіх жителів міста до прибирання. 2 квітня відбулося прибирання на вулиці Довженка, ініційоване жителями вулиці та депутатом міськради Симаном М.. Прибирався той бруд та сміття, яке накопичувалося роками. Зараз увага акцентується на прибиранні вулиць міста, де зазвичай збирається чи не найбільше бруду. З жителями Мени та головою “Менакомунпослуга” Неберою О.Л. встановили контейнери для сміття твердих відходів, скла та пластику.
Великий внесок зробив власник ПП «Менський Аграрник», депутат районної ради Гайдукевича В.В., який надав безкоштовно техніку для прибирання розуміючи проблеми міста. В подальшому планується прибирання всіх інших вулиць та парків нашого містечка.
На суботнику були присутні всі бажаючі допомогти, підростаюче покоління також допомагало в прибиранні. Слід пам’ятати, що охайний вигляд нашого міста – це результат спільної роботи всієї громади. Чиста та охайна Мена – це бажання кожного мешканця та результат спільної діяльності.
В рамках проведення місячника благоустрою планується прибирання та облагородження території центрального міського кладовища; території кладовища по вул. 1-го Травня ; території біля Красного мосту та міського пляжу;
міського парку імені Т.Г. Шевченка; розпочато демонтаж атракціонів, буде здійснено виявлення та вирубка аварійних дерев.
У п’ятницю, 8 квітня, міська рада також планує долучитися до прибирання території.
Деякі керівники ОСББ креативно підійшли до організації жителів будинків на прибирання території.



Дитячий садок ім. Гагаріна своїми силами розпочав озеленення своєї території до Дня довкілля: працівники закладу привозять з дому та висаджують вишні, горіхи, бузок та жасмин, кущі смородини. Це слугує гарним прикладом для всіх інших комунальних закладів зробити наше місто кращим та зеленішим.




Чисте місто – це справа кожного. Давайте подбаємо про наше місто разом. Чистота, це в першу чергу здоров’я наших дітей. Давайте сьогодні зробимо місто чистим, квітучим та привабливим.


Міський голова
Геннадій Примаков






06 квітня 2016
back