back

Увага конкурс!

«Менська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування – начальника відділу - державного реєстратора речових прав на нерухоме майно Менської міської ради.
В конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту за спеціальностями відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста , стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років, вільне володіння державною мовою, знання основних програм роботи на комп’ютері.
Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: вул. Титаренка Сергія, 7 м. Мена, Чернігівської області.
Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов'язків, розміру та умов оплати праці та по інших питаннях можна отримати за телефоном 3-11-79».

06 квітня 2016
back