back

Триває місячник благоустрою. Фото.

8 квітня Менська міська рада прибирала територію біля річки Мена . Сміття виявилося дуже багато, довелося залучати техніку для його вивозу. Не залишилися осторонь і жителі пров. Набережний. Усі разом розчистили території і тепер справа за маленьким — стежити, щоб знову не виростало тут сміттєзвалище.









У суботу, 9 квітня, жителі міста прибирали прибудинкову територію та кладовища. Так, на кладовище по вул. Гоголя прийшло небагато містян, але до справи долучився депутат обласної ради Микола Олексійович Бутенко, депутат міської ради Валентин Володимирович Боженов, міський голова з дружиною та донькою. У результаті дане кладовище вже має пофарбований паркан та розчищену територію, але фронт робіт ще є, тому і наступної суботи прибирання продовжиться.






Кипіла робота і на Гурнівці. Так, місцеві жителі прибирали кладовище. До роботи долучився депутат районної ради і голова місцевої радикальної партії Олега Ляшка Валерій Володимирович Гайдукевич. Завдяки спільним зусиллями усю територію кладовища очищено від посохлої трави та чагарників, встановлено частину паркану. Робота ще продовжиться наступної суботи.












Тривала робота і на центральному кладовищі. Це поховання є найбільшим, тому робота тут триває і в будні і вихідні дні. В основному тут працює КП “Менакомунпослуга”, а місцеві жителі прибирають лише біля могил своїх рідних. Проте є необхідність наступної суботи долучитися до прибирання так званої старої частини кладовища, де є занедбані поховання.

Також кипіла робота і біля багатоквартирних житлових будинків. А на вул. Робоча з'явилася нова “весняна” лавка.



Долучайтеся до прибирання! А якщо вам відомі випадки порушення правил благоустрою, фіксуйте їх на фото або відео і повідомляйте до Менської міської ради, адже по місту діє група реагування. Зробимо місто чистим разом!

Заступник міського голови з питань діяльності виконкому

Скляр Інна
11 квітня 2016
back