back

Всеукраїнський конкурс зі створення всеукраїнської мережі екологічної освіти "10*10"

Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Українською асоціацією підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія» проводять з 18 січня до 15 червня 2016 року заочний Всеукраїнський конкурс – грант «10х10».


Мета конкурсу: створення розвиненої всеукраїнської мережі позашкільної і позакласної екологічної освіти; формування активної життєвої позиції й екологічної культури дітей та учнівської молоді.


До участі в Конкурсі запрошуються педагогічні працівники, учні, вихованці загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів усіх типів та форм власності, в яких проводиться робота з еколого-натуралістичної освіти підростаючого покоління.


Для участі у конкурсі необхідно надіслати:


- лист-подання;


- заявка ;


- план роботи навчального закладу або його розділи, де відображено роботу щодо організації, проведення та результативності еколого-натуралістичної освіти;


- додатки .


За підсумками конкурсу 10 переможців у номінації «Дошкільний навчальний заклад» і 10 переможців у номінації «Загальноосвітній навчальний заклад» залучаються як партнери та рекомендуються НЕНЦУМ до отримання гранту від «Укрводоканалекологія» на розвиток еколого-натуралістичної освіти в закладі.


Конкурсні матеріали подаються українською мовою і надсилаються єдиною папкою чи файлом до 15 червня 2016 року на поштову адресу: 04074, м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та на електронну пошту НЕНЦУМ: [email protected] .


Вимоги до поданих матеріалів:




  • До розгляду приймаються оригінальні проекти, виконані однією особою або групою осіб.

  • Матеріали мають бути надруковані .

  • Лист-подання, в якому вказана точна назва організації , яка бере участь у Конкурсі, підписується директором навчального закладу. В листі стисло описується суть, важливість і значущість запропонованого проекту.

  • Заявка з основним матеріалом .

  • План роботи навчального закладу або його розділи, де відображено роботу щодо організації, проведення та результативності еколого-натуралістичної освіти.

  • Додаткові матеріали .


Інформація про підсумки проведення конкурсу та переможців конкурсу будуть розміщені на сайті НЕНЦ: www.nenc.gov.ua та Української асоціації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства “Укрводоканалекологія” www.ukrvodokanal.in.ua.


Координатор конкурсу – Цюнь Людмила Олександрівна, методист НЕНЦУМ 430-04-91, 597-08-80).


Додаткова інформація на сайті www.nenc.gov.ua.


За більш детальною інформацією звертайтеся до Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації за тел.
669-381 та 675-016.

25 квітня 2016
back