back

Вдячні за небайдужість!

DSCN5265Вчора, 27.04.2016 року, з Нової Пошти в далекий Старобільськ направлено 18 вінків для покладання до могил тимчасово невідомим захисникам України. Це одне з поховань, де навіки залишилися наші мужні хлопці, які віддали життя в пеклі АТО. Тіла настільки понівечені, що впізнати їх неможливо. Наразі всі вони - тимчасово невизначені захисники України, яких зареєстрували під номерами. У кожного із загиблих бійців взяли зразок ДНК. Біо-матеріал зберігають у спеціальних лабораторіях.


Проте ідентифікувати невідомого експерти зможуть, лише якщо дістануть зразки ДНК його родичів.


Вони — солдати, що кладуть життя,
Заради нас і мирного світання.
І без імен помолимось за них,
За трошки вдачі світлої, простої.
В час зрад страшних і втрат таких
гірких,
І без імен вони для нас герої.


Автор: Невідомська Вікторія


Це все сини, захисники наші. Героям слава!


Доземний уклін усім жителям м. Мени, що відгукнулися, не залишилися осторонь і придбали вінки та корзинки для встановлення на могилах наших тимчасово невідомих захисників.


В далеку подорож відправились вінки та корзинки від Менського районного військового комісаріату, матерів загиблих воїнів-АТО, Менської міської ради, Управління пенсійного фонду в Менському районі. Дякуємо за участь і небайдужість.


Особливо велика подяка ТОВ "Домінант" та школі ім. Т.Г.  Шевченка за активну участь і чуйність. Педагоги і учні передали 14 вінків і корзинок. Честь Вам і хвала!


Фото поховань тимчасово невідомих захисників України в Старобільську.


starobilsk

28 квітня 2016
back