back

Конкурс “Місцеве самоврядування — це ми!”

HromadaМенська міська рада пропонує прийняти участь у конкурсі, розміщеному за посиланням: http://fest.dytiatko.org.ua/o-festivale/номінація-місцеве-самоврядування-це-ми.html.
Номінація "Місцеве самоврядування - це ми!" є складовою Національної конкурсної програми Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко».
Як взяти участь: зніміть відеокліп або справжній короткометражний фільм, сюжет або телепрограму, присвячені широкому колу питань місцевого самоврядування, тобто розкажіть мовою телебачення своїм одноліткам й дорослим про сучасне та майбутнє місцевого самоврядування у світі, Україні, вашій громаді, як воно діє, як брати у ньому участь, розбудовувати, захищати, про реформу місцевого самоврядування, й отримайте унікальну можливість покращити свої знання з цього питання.
Приймаються відеороботи різних жанрів і творчих рішень тривалістю до 15 хвилин, створені у 2015-2016 роках.
Кожен учасник може бути представлений у номінації не більше ніж трьома роботами.
Обов'язкова умова для участі у номінації - виконання конкурсної роботи авторами шкільного віку, дитячою студією, гуртком тощо або у співпраці з ними.


Для участі у номінації «Місцеве самоврядування – це ми!» необхідно до 30 червня 2016 року надіслати на адресу оргкомітету фестивалю «Дитятко» :
1) заповнену заявку учасника фестивалю;
2) конкурсну роботу у форматі MPEG-2 або AVI ;
3) матеріали для каталогу: коротку анотацію на роботу; відомості про авторів; фото авторів та 3 кадри з конкурсної роботи у форматі JPG або JPEG з роздільною здатністю зображень 200-300 dpi .
Довідкову інформацію з питань фестивалю можна отримати у виконавчого директора фестивалю Володимира Дягілева: тел. 700-53-05, 401-36-02, факс 715-73-63).


Від міської ради гарантуємо сприяння та допомогу у наповненні матеріалу, звертатися до заступника міського голови з питань діяльності виконкому Скляр І.В. т. 2-12-42, [email protected].
Сподіваємося на плідну співпрацю!

28 квітня 2016
back