back

Зустріч школярів школи ім. Т. Г. Шевченка з міським головою

DSCN5344У п'ятницю, 29 квітня 2016 року, до міської ради завітали учні школи ім. Т. Г. Шевченка з проблемою: діти хочуть гарний, зручний, заасфальтований майданчик для проведення лінійок та святкових заходів.


Школярі підійшли серйозно до цього питання: заздалегідь провели опитування у школі і прийшли поділитися своїми напрацюваннями.


Діти задавали цікаві питання міському голові Геннадію Анатолійовичу та заступнику міського голови Інні Володимирівні про їх шкільні роки: чи пам'ятають вони свої лінійки в школах; чи хотіли б щось змінити.


Мер запропонував ініціативній молоді не зупинятись на ідеї з асфальтовим покриттям, а підійти більш креативно до даного питання та пообіцяв допомогти у його вирішенні.


В свою чергу Геннадій Анатолійович користуючись тим, що молодь активно цікавиться проблемами школи і міста в цілому, розповів дітям про проект Європейського союзу "Модернізація системи вуличного освітлення" який реалізується в Мені. Розрахований він на 2015-2017 роки. Загальний бюджет 638 тис. євро. З них 500 тисяч це грант ЄС, 138 тисяч співфінансує місцевий бюджет: міська, районна і обласна ради.


Також Геннадій Анатолійович запропонував учням створити свій проект по благоустрою міста та прийняти участь у творчому конкурсі від міської ради під назвою "Майбутнє міста очима дітей".


DSCN5331
04 травня 2016
back