back

Працівники РСЦ та ТСЦ спільно з громадськістю приймають іспити ПДР

DSCN5520_новый размер     Головними принципами організації роботи територіальних сервісних центрів МВС є відкритість, клієнтоорієнтованість та прозорість діяльності, а також професійні знання працівників та відповідність основним принципам роботи відомства.

26.05.2016 року для перевірки вищезазначених принципів роботи працівників ТСЦ, заступник директора РСЦ МВС в Чернігівській області, Людмила Тютіна,  разом з громадськістю завітала до ТСЦ № 7444 м. Мена на черговий іспит з ПДР для майбутніх водіїв. За словами Людмили Григорівни даний захід буде систематичним, метою якого буде: створення системи контролю щодо запобігання корупції, а також прозорості процесу для громадськості.

Одним із перших, хто успішно пройшов іспит з ПДР був Шульга Володимир. Журналіст газети «Наше слово», Михайленко Дмитро, який був присутній, як представник громадськості, поцікавився у майбутнього водія, які враження від тестів та що було найскладнішим, на що Володимир відповів: «Я підійшов до процесу навчання відповідально, читав багато літератури, хвилювався, але не боявся». Також на іспиті були присутні: Білик Сергій − начальник Менського СТК ТСОУ, а також Куліш Алла −  представник Менської міської ради.

РСЦ МВС в Чернігівській області відкритий  для співпраці з громадськими організаціями.

DSCN5524_новый размер

DSCN5523_новый размер
26 травня 2016
back