back

У нашому місті відлунало свято останнього дзвоника

Сьогодні всі школярі нашого міста відзначають свято Останнього дзвоника. Для когось цей день дуже радісний, адже от-от розпочнуться такі жадані літні канікули, а для одинадцятикласників – сумний та такий хвилюючий.


На свято Останнього дзвоника міський голова Геннадій Примаков завітав до Менської районної гімназії, а секретар міської ради Оксана Півень побула на останньому дзвонику у міській школі ім. Т. Г. Шевченка.
«Для наших випускників цей день трошечки сумний, бо він символізує закінчення дитинства. Тепер ви вступаєте в доросле життя. Я вам усім бажаю вступити до омріяних навчальних закладів, мирного неба та високих досягнень. Ви – наше майбутнє», - звертався до одинадцятикласників Геннадій Анатолійович.


Користуючись нагодою міський голова вручив грамоти та подарунки дітям, які приймали участь у конкурсі від міської ради «Майбутнє міста очима дітей».


Зі словами привітання звернулася секретар міської ради Півень Оксана Олександрівна. Вона закликала учнів залишатися патріотами своєї країни і любити рідне місто. Потім Оксана Олександрівна вручила грамоти та подарунки переможцям конкурсу "Майбутнє міста очима дітей".


Пізніше міський голова разом з заступником Інною Скляр завітали на випускний старшої групи Менського ДНЗ ім. Гагаріна та вручили грамоти і подарунки двом групам-переможцям конкурсу «Майбутнє міста очима дітей». Геннадій Анатолійович запросив усіх діток 4 червня у центральний сквер міста на велике святкування Дня захисту дітей.




























27 травня 2016
back