back

29 червня 2016 року відбулося засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, соціального захисту та підприємництва

29 червня 2016 року відбулося засідання постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, соціального захисту та підприємництва. Одним з питань, яке обговорювалося на комісії - це повернення контролю, з можливістю реалізовувати право володіння, користування та розпорядження, над цілісним  майновим  комплексом – споруд та обладнання на них комунального водопостачання та водовідведення від приватної структури до територіальної громади міста Мена .


Крім того голова постійної комісії Цигипа Ю.Л. наголосив на необхідності проведення громадських слухань стосовно питання повернення ТОВ “Менський комунальник” орендованого майна та передачі цілісного майнового комплексу – споруди та обладнання на них комунального водопостачання та водовідведення, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Мена до Менської міської ради. З датою та місцем проведення громадських слухань депутати визначаться на пленарному засіданні 10 сесії 7 скликання 6 липня 2016 року.

30 червня 2016
back