back

Увага! 20 липня 2016 року - семінар за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» (виконується Фондом Східна Європа).

photo

20 липня о 15:00 в сесійному залі Менської міської ради відбудеться цікавий семінар за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» .

Цілі які ставить перед собою цей захід-  інформування про цілі і особливості моніторингової кампанії ОПОРИ, перші результати та рейтинги депутатів-мажоритарників у порівняльній перспективі. На основі даних про приймальні депутата, його законопроекти і візити до округу тощо, дати первинну оцінку роботі депутата. Наголосити на основні особливості діяльності депутата, які були вами помічені під час вашого дослідження. Закликати депутатів і активних громадян до комунікації між собою, співпраці у вирішенні проблем округу;

-          Презентація сайту Вони голосують для тебе як моніторингового інструменту, демонстрація можливостей сайту РАДА у пошуку інформації щодо діяльності ваших депутатів.

-          Актуалізація потреби роботи народних депутатів з виборцями та налагодження цієї співпраці, виклад основних принципів такої роботи на основі інформації з Буклету «Ви і народний депутат». Формування у учасників розуміння повноважень та обов’язків депутата у його окрузі, можливостей співпраці  зі своїм народним депутатом за допомогою звернень тощо;

-          Поширення серед учасників буклетів і листівок.

-          Проінформувати про подальші кроки у рамках кампанії, зокрема про інформаційно-просвітницьку зустріч, яку ви проводитиме невдовзі після прес-конференції.

- навчити слухачів спілкуватись з обраним депутатом через інструменти, які дає законодавство

-визначити компетенції депутата.

Захід здійснюється Громадянською мережею ОПОРА за підтримки Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» .

Запрошуються усі бажаючі!
18 липня 2016
back