back

Офіційно

офіційна позиція в рамці

Нещодавно наше місто та всю Україну сколихнула новина щодо затримання Менського міського голови. У зв'язку з виникненням величезної кількості версій і перекручувань, рахуємо за необхідне оприлюднити офіційну інформацію апарату міської ради станом на 19.07.2016 року.


Так, дійсно в приміщенні міської ради 14.07.2016 року проводилась слідча дія, в ході якої були присутні поняті, які прибули разом зі слідчою групою з м. Чернігів, депутати і працівники Менської міської ради. У ході обшуку Менського міського голови було вилучено мобільні телефони, банківські картки та незначна сума грошей різного номіналу — все це зафіксовано в протоколі обшуку. Ніякого хабара в сумі 1 тис. доларів виявлено не було.


Обшук та затримання Примакова Г.А. проводились без отримання ухвали суду на проведення даних дій.


15.07.2016 року після 12 год. Примакову Г.А. було вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України .


Починаючи з 14:30 цього ж дня відбувалися судові засідання в приміщенні Новозаводського районного суду щодо обрання запобіжного заходу відносно Примакова Г.А. Рішенням суду Примакова Г.А. було звільнено з-під варти та обрано запобіжний захід у вигляді особистої поруки депутатів Верховної ради України Купрієнка О.В., Амельченка В.В. та Скуратовського С.І.


Сторона обвинувачення має право подати апеляцію та оскаржити дане рішення протягом 5 днів.


Заступник міського голови з питань діяльності виконкому


Скляр І.В.

 
19 липня 2016
back