back

До уваги громадських організацій

photo


Увага! Відбудеться семінар «Утворення та діяльність громадських об’єднань в Україні»


09 вересня 2016 року Головним територіальним управлінням юстиції у Чернігівській області буде проводитись семінар «Утворення та діяльність громадських об’єднань в Україні», до участі в якому запрошуються представники громадських організацій Чернігівщини.


На порядку денному заходу – актуальні питання діяльності громадських обєднань, зокрема:





  • процедура створення та припинення, внесення змін до установчих документів громадського об’єднання;




  • приведення статуту громадського об’єднання у відповідність до вимог Податкового кодексу України та Закону України «Про громадські об’єднання»;




  • практичний піар у роботі громадських організацій, використання сучасних медіа, можливість заснування друкованих ЗМІ тощо.




На семінар запрошені представники Чернігівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Чернігівській області і волонтери Громадської організації «Сіверського інституту регіональних досліджень».


Місце проведення: Чернігівський центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.


Адреса: м. Чернігів, проспект Миру, б. 43, аудиторія 3.


Учасникам семінару пропонується заповнити анкету та до 05 вересня 2016 року надіслати її на електрону скриньку [email protected] .


Контактна особа: Шишолік Тетяна Юріївна

26 серпня 2016
back