back

Презентація роботодавця - ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Однією з ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні робочі місця є проведення презентацій роботодавця. Перевага презентації – можливість для безробітних безпосередньо зустрітися з роботодавцем, ознайомитись з реальним робочим місцем та з’ясувати всі питання, що виникають у людини під час індивідуальної співбесіди.


06 вересня 2016 року в Менському районному центрі зайнятості шукачам роботи презентували роботодавця, а саме: ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД», яке знаходиться в селі Дмитрівка, Броварського району, Київської області.


ТОВ «ФОЗЗІ–ФУД» одна з найбільших торгово-промислових груп України, один з діючих українських рітейлерів з понад 600 торговельними точками на всій території країни, яка починає свою історію з 1997 року. Крім торговельних мереж, бізнес-інтереси групи компаній охоплюють виробництво продуктів харчування, банківський та ресторанний бізнес.


Найбільша цінність для компанії - особистість працівника.


Участь у заході взяли 27 безробітних громадян.


Фахівець з персоналу підприємства Санько Людмила Анатоліївна та інспектор відділу кадрів Дарнопих Ірина Олексіївна розповіли про умови роботи та вимоги до працівників, рівень заробітної плати, соціальні гарантії.


Наразі підприємству потрібні: вантажники; комплектувальники товарів; слюсарі з ремонту автомобілів; водії автотранспортних засобів. Їм пропонують: роботу в надійній компанії, офіційне працевлаштування, високий рівень заробітної плати, безкоштовне харчування, форменний одяг, житло, гнучкий графік роботи .


«Презентація роботодавця» пройшла дуже цікаво та інформативно. Всі присутні отримали вичерпні відповіді на питання та подякували роботодавцю за приділену увагу.


16 безробітних зацікавилися роботою та виявили бажання пройти співбесіду з керівництвом підприємства.


За більш детальною інформацією звертайтеся до Менського районного центру зайнятості або безпосередньо у ТОВ «ФОЗЗІ- ФУД» за адресою:


село Дмитрівка, вул.Гоголівська,1а, Броварського району, Київської області, тел.-321-03-08; -488-25-36; -608-36-39; -937-37-79















07 вересня 2016
back