back

Триває Європейський тиждень місцевого самоврядування


Excellent images of flags for your business

Продовжуються заходи в рамках Європейського тижня місцевого самоврядування. Так, будуть підводитися підсумки конкурсів малюнків «Місцева демократія в дії», творів «Як би я був депутатом міської ради…»,  плакатів “Місцева демократія що це?”. Також заплановано заходи у Менській ЗОШ І-ІІІ ст. імені Т.Г.  Шевченка. 


«ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ МІСЦЕВОЇ ДЕМОКРАТІЇ» Є ЩОРІЧНОЮ ЗАГАЛЬНОЄВРОПЕЙСЬКОЮ КАМПАНІЄЮ, ЗАПОЧАТКОВАНОЮ РАДОЮ ЄВРОПИ 15 жовтня 2007 року.


Тиждень передбачає одночасне проведення національних і місцевих заходів в усіх країнах-членах Ради Європи з метою активізації процесів розповсюдження інформації щодо принципів та досягнення місцевої і регіональної демократії у Європі, сприяння обізнаності громадян щодо можливостей вирішення питань місцевого значення та їх залучення до прийняття управлінських рішень.


Нагадуємо, що цього року Європейський тиждень місцевого самоврядування проходить під гаслом “Living together in culturally diverse societies: respect, dialogue, interaction” – “Жити разом у культурно різноманітних суспільствах: повага, діалог, взаємодія”.


 
14 жовтня 2016
back