back

Генадій Примаков прийняв участь у міжнародній конференції «Сприяння сталому розвитку країн Східного Партнерства»

 dsc_141226-27 жовтня міський голова Геннадій Примаков прийняв участь у регіональна зустріч з налагодження мережі ділових контактів в рамках Угоди мерів, яка відбулась в м. Єреван, Вірменія. Захід проходив у межах конференції Європейського Союзу з питань місцевого розвитку у країнах Східного партнерства.


У зустрічі прийняли участь близько 300 представників міністерств, агентств, мерів міст підписантів “Угоди мерів” з України, Білорусі, Чехії, Литви, Вірменії. Обговорювались успіхи ініціативи “Угоди мерів” та оголошено про старт двух нових проектів “Угода мерів- Схід 2” і підтримка місцевого економічного розвитку у регіоні Східного Партнерства “Мери за економічне зростання”.


Метою зустрічі було визначення ролі місцевих/регіональних органів влади та громадян в рамках місцевого сталого розвитку, а також форм та методів підтримки з боку Європейського союзу та інших зацікавлених сторін в покращенні якості життя громадян на місцевому рівні.


2016-yer94


Відбулося ряд обговорень присвячених питанням місцевого розвитку: центральне опалення та гаряче водопостачання, адміністративні реформи, енергоефективність. Також особлива увага була приділена вуличному освітленню. Під час обговорення даного питання Геннадій Примаков презентував напрацювання нашого міста в даному напрямку, розповів про нагальні проблеми і можливі шляхи їх вирішення, поділився баченням подальшого запровадження енергоефективності.


02 листопада 2016
back