back

Звіт депутата Менської міської ради Олега Небери

15356012_338520843185988_767306617_n


«Завжди маю власну думку та позицію»


Олег НЕБЕРА    


У відповідності до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» звітую перед своїми виборцями і громадою нашого міста про виконання повноважень депутата міської ради.


Коротко про себе: Олег Леонідович Небера, рік народження – 1967-й, місце народження – Мена, освіта вища технічна, місце роботи – директор КП «Менакомунпослуга».


У жовтні 2015 року я був обраний депутатом міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка по виборчому округу №21, що включає в себе вулиці Гагаріна, Шелудька , Мічуріна та пров. Гагаріна.


Протягом звітного року відбулося 13 сесійних засідань міської ради, я не пропустив жодного. Слід зазначити наступні важливі рішення, які за моєї участі ухвалювалися депутатським корпусом: бюджет міста на 2016 рік; програма соціально-економічного розвит­ку на 2016 рік; утримання закладів дошкільної освіти на 2016 рік; розвитку та функціонування житлово-комунального господарства та благоустрою на 2016–2017 роки; підтримка учасників АТО та членів їхніх сімей, сімей загиблих учасників АТО; затвердження Генерального плану Мени та нормативної грошової оцінки землі з 01.01.2017 року.


Серед інших депутатів підтримав рішення про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад та на продовження до 01.06.2018 року договору оренди споруд та обладнання на них комунального водопостачання та водовідведення з ТОВ «Менський комунальник» .


Завжди маю власну думку та позицію щодо подій, котрі відбуваються в сесійній залі, та питань, важливих для міста.


Я входжу до постійної депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, соціального захисту та підприємництва. Основними питаннями комісії є бюджет міста та внесення змін до нього, місцеві податки та збори, розмір орендної плати за земельні ділянки. За власною ініціативою займаюсь розробкою програм благоустрою міста: доукомплектація та обладнання контейнерних майданчиків, реорганізація міського сміттє­звалища, відновлення комунального ринку, вирішення проблеми туалетів в центрі міста, інвентаризація та аналіз стану системи дощових стоків, ремонт автобусних зупинок, облаштування центральної частини міста та зон відпочинку лавками та урнами для сміття, поточний ремонт пішохідних містків через річку Мена та підходів до них. Як депутат докладу зусиль, щоб ці необхідні для міста програми отримали фінансування з міського бюджету та були реалізовані в 2017 році.


За звітний рік мною проведено сім зустрічей з виборцями. На підставі звернень членів громади складено 94 акти обстеження різного змісту. Подано три депутатські звернення. На даний час питання, що піднімались у зверненнях, ще не вирішені, але перебувають на постійному контролі.


Як громадянин та житель Мени брав участь в толоках по прибиранню міського пляжу, в проведенні Троїцького ярмарку та Дня міста.


Хочу подякувати виборцям за довіру та запевнити, що і надалі буду чесно виконувати обов’язки депутата та нести відповідальність за свої вчинки.

05 грудня 2016
back