back

Меняни передали продукти для роти Чернігів

Exif_JPEG_420

Громада нашого міста продовжує допомагати воїнам, які боронять  країну. Так, на вихідних міський голова Геннадій Примаков разом з небайдужими менянами передали продукти харчування для роти особливого призначення  «Чернігів». Отець Володимир освятив такий важливий вантаж і подарував хлопцям молитовники, які мають вберегти їх під час виконання службових завдань.


Цього разу жителі міста передали овочі, м'ясо, крупи та консервації – усе це допоможе нашим захисникам нести службу і не відволікатися на питання забезпечення продуктами харчування.


*******


На рахунку роти патрульної служби особливого призначення «Чернігів» щонайменше 5 звільнених від бойовиків населених пунктів Донбасу. У роті несуть службу наші земляки – жителі Менського району.


У задачі хлопців входить охорона життєнеобхідних об’єктів промислового міста, несення служби на мостах та станціях. Від 16 квітня приступили до несення служби в прифронтовому Маріуполі.


Загалом бійці роти під час несення служби затримують терористів та їх прибічників, вилучають зброю, вибухівку та наркотики.


*******


Величезна подяка всім тим, хто допомагає нашим воїнам. Особливо хочеться висловити вдячність підприємцям Олександру Олещенку та Анатолію Поповичу, депутату районної ради Валерію Гайдукевичу, директору заготконтори Катерині Давиденко, депутату Чернігівської  обласної ради Миколі Бутенку, голові ГО «Менська сотня» Прилипку Василю та заступнику голови ГО «Менська сотня» Денису Бреусу та всім, хто долучається до такої важливої справи і не відмовляє в допомозі.


Разом ми переможемо і вистоїмо у боротьбі з підступним ворогом!


Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

 
05 грудня 2016
back