back

18 грудня відкриття новорічної екоялинки!

1386067245_950476_26
18 грудня о 13:00 відкриється чарівне містечко біля головної ялинки Мени.


До міста завітає Святий Миколай, якому всі бажаючі зможуть прямо в казковій хатині написати листа зі своїми бажаннями, а батьки - передати вітання та подарунки дітлахам через улюбленого казкового персонажа.


Відбудеться святковий ярмарок, де бажаючі будуть радувати усіх святковими ековиробами  чи частувати напоями та наїдками.


В атмосфері дивовижної казки  буде багато солодощів та подарунків, нагородження кращих спортсменів, переможців різних номінацій, які запропонують жителі нашого міста. А ще ми всі разом створимо справжню декорацію з петриківського розпису. Бажаючі зроблять супер фото біля фотозони.


У програмі розваги від аніматорів з міста Чернігова, виступи справжніх зірок місцевої сцени, гурт Hit of band’s . Ми запалимо багато зірочок і відкриємо найекологічнішу ялинку.


Буде багато вогників і несподіванок, чарів та світла.


Програма заходів на 18 грудня 2016 року


З 13.00 розпочнуться розваги з аніматорами, майстер клас петриківского розпису, казкова фотозона, будиночок Святого. Миколая та його помічників, чарівні зірочки дістануть до мрій.


14:00 казкова вистава «Св. Миколай та чарівні пустунчики», цікаві розваги та сюрпризи.


17.00 відкриття новорічної еко ялинки в центрі міста, виступи  найкласніших колективів та вітання від гурту Hit of band’s .


Розважати та смішити дітлахів зобов’язуються сучасні казкові персонажі, з якими можна буде грати в сніжки, ковзати на льодових доріжках, танцювати, обійматися, змагатися і робити ще купу чого цікавого й веселого!


Приходьте, буде казково!


17 грудня 2016
back