back

Офіційне звернення

mena_gerb

Шановні жителі міста Мена!


  У зв’язку з ситуацією, що склалася в місті стосовно водопостачання та водовідведення Менська міська рада надає наступні роз’яснення.


 Цілісний майновий комплекс споруд та обладнання водопостачання та водовідведення є комунальною власністю, тобто власністю усіх жителів територіальної громади – нас з вами.


Договором оренди від 01 січня 2003 року дане майно передано для надання якісного водопостачання та водовідведення ЗАТ «Менський комунальник»  правонаступником якого на сьогоднішній день є ТОВ «Менський комунальник». Термін дії договору закінчився 01 червня 2016 року. Рішенням Менської міської ради депутати вирішили продовжити договір оренди до 1 червня 2018 року. На наступній сесії було прийнято рішення  про надання пільги, яка влаштовувала дирекцію ТОВ «Менський комунальник».


20 грудня 2016 року було направлено листа та додаткову угоду підписану Менським міським головою для підписання пану Зимі В.Ю. Проте останній відмовився від її підписання, зазначивши, про бажання підписати угоду на 5 або 10 років, повністю ігноруючи рішення депутатів міської ради. Директор Менського РЕМ повідомив, що у разі не надання йому підписаної додаткової угоди електроенергія на об’єктах водопостачання та водовідведення буде відключено 31.12.2016 року, таким чином непідписання ТОВ «Менський комунальник» ставить під загрозу безперебійне водопостачання та водовідведення на території міста Мена.


На позачерговій сесії міської ради 23 грудня 2016 року прийнято рішення у разі непідписання додаткової угоди Зимою В.Ю. до 28 грудня 2016 року тимчасово на час проведення конкурсу з визначення надавача послуг з водопостачання і водовідведення передати комунальне майно до КП «Менакомунпослуга».


Вода буде подаватися як і раніше, жодних складнощів у споживачів не виникне.


 


Менська міська рада

25 грудня 2016
back