back

14 січня відбувся Перший міський конкурс вертепів



14 січня у нашому місті відбувся Перший міський конкурс вертепів. Перед початком конкурсу протягом двох годин відбувалися розваги від клоунів із смт. Сосниця для наймолодших менян та гостей міста. Дітлахи гралися в рухливі ігри, кидалися сніжками і отримали гарні подарунки за свої успіхи.





Також міський голова Геннадій Примаков та секретар ради Оксана Півень вручили подяки Менської міської ради та подарунки учасникам конкурсу екоіграшок.

О 18 год. розпочалось небачене в нашому місті шоу - виступи наших зірок. А подивитись було на що. На сцені виступали справжні артисти! Першою свій вертеп презентувала "Співоча пташка". Дівчата вкотре підтвердили високий клас. Далі естафету перейняли представники циркового колективу "Феєрія" з с. Феськівка. Вертеп вийшов досить оригінальним, наповненим акробатичних трюків. Не пасли задніх і представники Дягови. Виступ був насичений і колоритний, сповнений українських традицій і різдвяного духу. Далі на сцені засяяла різдвяна зірка від Степанівського сільського клубу. Не залишилась осторонь від конкурсу вертепів і молодь міста. Так, хлопці і дівчата організувалися у гумористичну команду "Горюче" і подарували мінівиставу, де відтворили боротьбу добра і зла.

На зміну молодому запалу прийшов досвід і колектив "Осіннє золото". Виконання пісень з народного фольклору - рецепт успіху. А незабутнє "...пироги вилазьте з печі!" по справжньому звеселило!

Заключним був виступ від міської молодіжної ради. Була просто вибухова суміш, де не обійшлося без магії, меланки, кози та дідька лисого.

Всі номери були веселими і заставляли підспівувати та підтанцьовувати. Свято вдалося на славу! А от із визначенням переможців справа виявилися дуже складною. Глядачі дарували оплески всім учасникам дійства. І як часто буває, перше місце довелося розділити, але не на дві, а одразу на чотири команди! А ще три колективи зайняли почесні другі місця!

Під дружні оплески і з морем вражень вечір закінчився! Сподіваємося, що даний захід стане щорічним і збиратиме ще більше вертепів!

До речі, на цьому святі відбувся дебют двох ведучіх Тетяни Варушичевої та Костянтина Остапенка.

Хочеться подякувати всім тим, хто допомагав в організації та проведенні свята. Так, величезні слова вдячності ДП "Менське райагролісництво", КП "Менакомунпослуга", ПП "менський аграрник" та особисто депутату Чернігівської обласної ради Миколі Бутенку та народному депутату України Олегу Купрієнку. Особлива подяка депутатському корпусу Менської міської ради за прийняту культурно-мистецьку програму, в рамках якої і проходив захід.

Давайте разом відроджувати традиції і будувати наше місто як культурний і фестивальний центр.



 







16 січня 2017
back