back

У Мені утворили живий ланцюг



22 січня в Україні відзначають День Соборності. З нагоди даного свята 20 січня в місті проведено ряд заходів. Так, в районній бібліотеці відбулися урочистості з нагоди даного свята, після чого було покладання квітів до пам'ятника Т.Г.  Шевченка та могил наших воїнів -учасників бойових дій.

А о 14:20 відбувся флешмоб "Живий ланцюг", який організували учні міських шкіл. Ідеєю про такий захід напередодні з міською радою поділилася президент Менської ЗОШ І-ІІІ ст. Тетяна Василець. Ми не залишилися осторонь. Усі учасники акції отримали прапорці.

Веселою колоною рухалися учні школи Т.Г.  Шевченка в супроводі вчителів і розтягли ланцюг від вул. Героїв АТО на зустріч учнівському та педагогічному колективу Менської районної гімназії. Так, вздовж тротуару по вул. Шевченка замайоріли прапори нашого міста та держави.

Представники Менського ВП  ГУНП в Чернігівській області забезпечили безпеку дітей під час даного заходу.

Окрім колективу Менської міської ради та поліції акцію підтримали і учасники бойових дій.

Це перший живий ланцюг у нашому місті. Приємно, що саме молодь виявила ініціативу і відзначила День Соборності такою акцією. В єдності сила і лише єдина країна зможе протистояти усім загрозам!



 

20 січня 2017
back