back

До уваги жителів міста Мена!!!

 Менська міська рада повідомляє, що має намір прийняти в комунальну власність Менської територіальної громади всі вуличні мережі водопостачання та водовідведення, які не перебувають на балансі міської ради та не обслуговуються ТОВ «Менський комунальник». Зокрема, водопроводи по вулицях: Бузкова, Зоряна, Щаслива, Яблунева, Комарова-Зарічна, Суворова, Зарічна, Лісова, Спортивна, Свободи, В. Коробка, пров. Зарічний, 1 Травня, Гуринівська, Привокзальна, Б. Хмельницького, Миру, Довженка, Остреченська, пров. Горького, Корольова, Дружня, пров. Гагаріна, Сіверський шлях-Паркова, Індустріальна, Незалежності, Слов’янська, Сонячна, пров. Щасливий, Молодіжна, Українська, Перемоги, Жукова та ділянки мереж водовідведення по вулицях Гімназійній, Корольова, Пирогова, Робоча-Армійська.

Жителів зазначених вище вулиць просимо письмово повідомити до 3 березня 2017 року про надання згоди на передачу даних інженерних мереж на баланс міської ради або повідомити про бажання самостійно їх обслуговувати.

Згідно п. 14.1. "Правил користування системами водопостачання та водовідведення в містах України", ТОВ «Менський комунальник» обслуговує лише ті вуличні, квартальні, дворові водопровідні й каналізаційні мережі, споруди і обладнання, що перебувають у нього на балансі. А згідно п. 1.5. цих Правил , вводи підприємств, відомчих і приватних житлових будинків належать абонентам, ними експлуатуються, і вони ж несуть відповідальність за їхній технічний стан.

Тому наголошуємо, що обслуговування та ремонт водопроводів, що не будуть прийняті у власність територіальної громади, буде, як і раніше, здійснюватись за рахунок жителів. Також просимо інформувати стосовно вуличних мереж водопостачання чи водовідведення, що не вказані у списку, але збудовані жителями й не прийняті в комунальну власність територіальної громади.

Тел. для довідок:  3-11-79.
26 січня 2017
back