back

Будьте обережні з вогнем!



Останнім часом, у зв'язку із підвищенням температурних показників, почастішали випадки спалювання населенням сухої рослинності на городах та присадибних ділянках. Це, зазвичай, призводить до пожеж на відкритих територіях власних домоволодінь, лісових масивах та степових зонах, які можуть перерости у масштабні пожежі.

Впродовж останнього тижня випадки загоряння сухої трави та чагарників були зафіксовані в селах Волосківці, Блистова а також Данилівці.  З метою попередження випадків виникнення пожеж в природних екосистемах, фахівці ДСНС проводять роз'яснювальну роботу серед населення. Так, 14 березня працівники Менського районного відділу Управління ДСНС України у Чернігівський області разом з поліцією провели рейдову профілактичну роботу з мешканцями міста Мена.

Шановні мешканці Менщини! Замисліться, наскільки небезпечним може стати неконтрольоване спалювання сухої трави та сміття! Не наражайте на небезпеку себе і оточуючих!

Якщо ж ви помітили пожежу, якнайшвидше зателефонуйте до служби порятунку за номером “101”. Лише спільними зусиллями можна вберегти природу від вогню!

провідний інспектор Менського РВ УДСНС України у Чернігівський області

лейтенант служби цивільного захисту    Тичина П.А.

 



 

16 березня 2017
back