back

Запрошуємо відвідати сайт фестивалю BARTERWILLE ART FEST!

 Зустрічайте - у фестиваля  BARTERWILLE ART FEST запрацював свій сайт - http://barterwille.org.ua.


Бартервіль Арт Фест - це щорічний фестиваль творчості, який проходитиме 14-15 липня 2017 року в місті Мена Чернігівської області з ініціативи Молодіжної Арт Платформи та за сприяння Менської міської ради.







Чого можна очікувати від BARTERWILLE ART FEST?




Вся програма фестивалю умовно розподілена на окремі простори, які можна буде чути, спостерігати, відчувати і навіть скуштувати! Наша мета – створити для вас надзвичайно чисті, сильні емоції з неперевершено позитивним посмаком, що залишиться з вами назавжди!

💡 МУЗИЧНИЙ ПРОСТІР – це світ музики, що зігріває незалежно від пори року і погоди, це вимір, що не має ні рамок ні форматів, це світ людей, які говорять на мові нот і емоцій. Два дні, дві ночі, дві сцени.

💡ВИСТАВКОВИЙ ПРОСТІР – це калейдоскоп візуальних присмаків і чарівна стежка країни мрій художників. Два виставкові дні арт-інсталяцій, картин і фотографій чекатимуть на вас!

💡СПОРТИВНИЙ ПРОСТІР – платформа для мускулів, адже тіло дано щоб діяти! Тут ви зможете помірятися силами з іншими учасниками в різних видах спортивних змагань!

💡ВІДПОЧИНКОВИЙ ПРОСТІР – система спеціально облаштованих лаундж- зон не території фестивалю в яких ви зможете перепочити!

💡БЛОШИНИЙ РИНОК – антикварний простір. Виставковий розпродаж речей, часом старіших нас самих.

💡ТОРГІВЕЛЬНИЙ ПРОСТІР – їдло, напої, handmade ярмарка, де кожен зможе знайти собі щось на свій смак і гаманець!

💡CINEMA ART – кінопростір, який включає в себе дві ночі незалежного кінематографу!

Під час BARTERWILLE ART FEST на його території працюватимуть 11 локацій в яких командою фестивалю будуть реалізовані вищезазначені простори.



Інформація із сайту barterwille.org.ua.
17 березня 2017
back