back

Шевченківські читання від талановитих дітей



18 березня в школі імені Т.Г.  Шевченка відбувся літературний захід, на який мали честь потрапити і представники міської ради. Тетяна Григорівна Дубовська разом з колективом талановитої учнівської молоді підготувала постановку, яка складалася із творів нашого Кобзаря. Діти читали безсмертні рядки Шевченка, була і жива музика і акапельне виконання пісень... Дуже гарна композиційна постановка, все дуже витончено та продумано до деталей. Був Шевченко різного віку, але завжди такий рідний та зрозумілий кожному... А вогники в кінці - були такими символічними!

Стільки душі та таланту! На деяких рядках просто в очах з'являлися сльози... Дуже чуттєво та емоційно. Виступали справжні професіонали! Приємно, що серед артистів були і зовсім юні.

Можна по-різному ставитися до творчості Шевченка, але не існує людини, яку б залишили його рядки байдужими, особливо, коли їх читають талановиті люди!

У кінці заходу міський голова Геннадій Примаков подякував учасникам і як завжди зробив фото. Це вже стало традицією фотографуватися з талановитою молоддю!











 

 

Фото можна продивитися за посиланням.

 
18 березня 2017
back