back

Всесвітня акція година ЗЕМЛІ



ПРИЄДНАТЕСЯ до всесвітньої акції ГОДИНА ЗЕМЛІ! 25 березня о 20:30 на одну годину ВИМКНІТЬ ЕЛЕКТРИКУ у себе вдома чи у офісі!

Наша планета хвора. І, нажаль, такою її робимо ми – люди. Не задумуючись про наслідки, рубаємо ліси, розорюємо степи, зливаємо відходи у моря і ріки, забруднюємо повітря… І немає виправдання тому, хто каже: “Це ВОНИ винні, а я ж нічого не можу вкоїти…” Проте, кожен потребує таких елементарних речей як тепло у домівках, гаряча вода, електрика, телебачення чи Інтернет. Так чи інакше, ми усі разом потураємо нищенню нашого рідного дому.

Година Землі – це всесвітній природоохоронний рух, ініційований Всесвітнім фондом природи WWF. Ми запрошуємо громадськість, приватні компанії, представників урядових структур та місцевих спільнот символічно вимкнути світло на одну годину 25 березня 2017 року о 20:30, щоб продемонструвати свою підтримку природоохоронних дій. Також в темряву поринуть сотні знакових споруд світу на кшталт Ейфелевої вежі та Сіднейської опери.

Вимкнення світла на одну годину не має на меті прямої економії енергії. Це символічна дія, яка повинна привернути увагу людей, організацій, бізнесу, країн до екологічних проблем Планети та об'єднати їх для вирішення цих проблем. Ефект кампанії набагато більш фундаментальний і довгостроковий, ніж одноразове заощадження енергії – це зміна звичок мільйонів людей, зміщення акцентів із суспільства споживання до суспільства, яке живе в гармонії з природою, це економія природних ресурсів щодня, а не впродовж однієї години на рік.

Година Землі у 2016 році пройшла з безпрецедентним успіхом – приєдналися більше 7000 міст та містечок у 172 країнах по всьому світі. Їх кількість продовжує зростати, оскільки люди усвідомлюють, що такий простий вчинок може мати глибокі результати у стимулюванні змін. Приймали участь у цьому заході й жителі Мени.

Долучайтесь до Години Землі 2017, вимикайте світло на одну годину 25 березня 2017 року, о 20:30.

 
18 березня 2017
back