back

З Днем Перемоги!



Ми вже втретє у травні відзначатимемо дві дати: 9 Травня - День Перемоги та 8 травня - День пам'яті та примирення.

9 Травня ми відзначаємо 72 річницю Перемоги над нацизмом у Європі. Разом з радістю цього великого торжества, ми розділяємо і гіркий полин втрати, адже за роки війни Україна заплатила  мільйонами життів своїх синів і дочок. Вічна слава всім, хто поліг смертю хоробрих на фронтах, у партизанських загонах та підпіллі, у гітлерівських катівнях і таборах смерті, пішов із життя від ран, хвороб, голоду і негараздів.

Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її незалежною та квітучою. Це вашим потом та кров’ю густо зрошена  батьківська земля, як у роки воєнного лихоліття, так і у важкі дні відбудови народного господарства.

Ми розуміємо, що у переможній битві нашого народу в тій війні народилися й загартувалися нові нетлінні цінності національної гідності, жертовності, які не підлягають сумніву.

На жаль, 72-у річницю цієї Перемоги ми зустрічаємо у тривожний час, коли знову доводиться відстоювати свободу та територіальну цілісність нашої держави, право самостійно вирішувати долю країни та боротися за щасливе майбутнє наших дітей.

 

Шановні ветерани і всі ті, кого чорним крилом торкнула війна!

З нагоди Дня Перемоги бажаю Вам миру та злагоди, міцного здоров’я! Нехай на нашій землі знову запанує мир та спокій, а у серцях ніколи не згасає вогник надії на щасливе майбутнє нашої країни.

Тільки разом, у порозумінні та злагоді, натхненно та згуртовано, ми збудуємо сильну, заможну, непоборну Україну!

Світла і вічна пам’ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!

 

Міський голова Геннадій Примаков

08 травня 2017
back