back

 «Хвилина слави» у Мені

1 червня у місті Мена пройшов незвичний захід "Хвилина слави". Активісти молодіжної ради та Молодіжної арт платформи за підтримки міської ради провели дитяче свято,  де кожен бажаючий, не зважаючи на вік, зміг продемонструвати свої таланти.  А дивувати дійсно було чим. Спершу невпевнено,  а потім все активніше  діти записувалися на виступи. Учасники демонстрували свої вокальні таланти,  декламували  вірші і розповідали скоромовки,  грали на музичних інструментах, демонстрували свої малюнки.

Після виступу кожен артист отримав приємний подарунок. А щоб малеча не засиджувалася,  Тетяна Василець проводила рухливі конкурси.



Ведучі Тетяна Варушичева та Костянтин Остапенко привітали усіх присутніх з Днем захисту дітей і запросили до слова міського голову Геннадія Примакова.



Мер розпочав з приємностей і разом з Тетяною Вишняк вручив учасникам молодіжної ради подарунки за активність у культурному житті міста. А далі на сцену вийшов гурт Steik і наповнив зал чудовою музикою та морем емоцій. Приємно,  що одну з пісень разом зі своїм татом білоруською мовою виконав Ян Тихонов.



З вітаннями до присутніх звернувся депутат Менської міської ради Віктор Костянтинович Грищенко. Також він оголосив про завершення благодійного аукціону по збору коштів  на лікування Олександра Кривошеєнка та Павла Чобота. Через мережу Інтернет всі бажаючі могли придбати чудового котика з повітряних кульок. Ціна стартувала із 120 грн. і переможець торгів запропонував 400. Щасливцем виявився Геннадій Примаков, який зі сцени подарував іграшку наймолодшій учасниці заходу.





Кожному бажаючому талановита художниця Катерина Ткаченко нанесла аквагрим і в залі з'явилися казкові хлопчики та дівчатка.



Дуже професійним був виступ Катерини Абдрахімової.  Зал аплодував під звуки "Hit the road Jak",  які професійно виконала Катя на саксофоні.



Далі Діана Москальчук порадувала присутніх піснею про мрії... Нікіта Лихотинський зіграв на трубі "Інститутський марш". Також композицію на трубі виконав і Стальниченко Паша. Читали вірші сестрички Шемендюк Ангеліна та Марійка.  Гарно виступили Дубницький Нікіта,  Антон Грищенко,  Кулик Софія,  Кіндрат Аріна, Верховська  Маша.



Були на святі і дорослі, які захотіли виступити зі своєю творчістю. Так, Євгеній Таратухін майстерно виконав соло на гітарі, а Вадим Крук подарував кілька пісенних композицій.

Протягом заходу активісти молодіжної ради Віка Царенко та Марина Лук’яненко збирали кошти на лікування наших діток Олександра Кривошеєнка та Павла Чобота. Так, було зібрано 1255 грн., які було передано до Менського районного центру соціальних служб для дітей та молоді.

Також захід підтримав незмінний товариш Менський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги. Працівники центру завітали на наше свято цілими родинами і прийняли активну участь у його проведенні. Допомагала у проведенні і депутат міської ради Наталія Чичкан.



Свято пройшло у дружній атмосфері, під дитячий сміх і було наповнено морем подарунків! Дякуємо усім, хто долучився і закликаємо створювати цікаві заходи разом з нами!

05 червня 2017
back