back

Міська рада пригощала кулішем, а активна молодь міста провела благодійну лотерею

 



4 червня у Мені пройшов 16 Троїцький ярмарок. Було багато цікавого і кожен міг знайти те, що йому до вподоби. Торгували і торгувалися, сміялися, змагалися, вигравали і насолоджувалися виступами творчих колективів.

Колектив Менської міської ради також активно долучився до ярмарку. Так, кожен бажаючий міг скуштувати куліш від мера та узвар. Дані частування дуже сподобались учасникам ярмарку і 90 літрів кулішу та 40 літрів узвару розійшлися менше ніж за годину.











Не залишилася осторонь й молодіжна рада, яка разом з працівниками міської ради провели благодійну лотерею по збору коштів на лікування Олександра Кривошеєнка та Павла Чобота. Усі отримані кошти, а це 9 тис. 300 грн. будуть передані до Менського районного центру соціальних служб для дітей та молоді.







Учасниця молодіжної ради Катерина Ткаченко наносила аквагрим усім бажаючим. Виручені кошти молода художниця передала як благодійний внесок на лікування Олександра Кривошеєнка та Павла Чобота.





Ми щиро вдячні усім, хто відгукнувся і прийняв участь у благодійній лотереї. Усі подарунки безкоштовно надано місцевими підприємцями та небайдужими громадянами.

Незмінно нас підтримали місцеві підприємці та ативні жителі міста: Володимир Литвиненко, Василь Кондаков, Алла Рачкова, Ірина Нестеренко, Сергій Плеханов, Зінаїда Максименко, Євгеній Верхоляк, Катерина Ткаченко, депутати Менської міської ради Валерій Гайдукевич, Ігор Солонар та Наталія Чичкан.

І декілька слів про подарунки… Цього року вони були різні: прапорці, іграшки,  відра, лопати, інструменти, продукти харчування, овес, мікрохвильовка, а головним призом незмінно залишилася свиня. Найщасливішим виявився представник Корюківщини, який витягнув останній квиток і став володарем такої бажаної хрюшки.





05 червня 2017
back