back

Презентація через арт-активізм



В суботу у нашому місті ГО «Гром» та молодіжна рада організували цікавий захід. Менян навчали впливати на владу через арт-активізм. Кожен з учасників отримав чудовий посібник «Інструментарій для громадян» та зміг долучитися до цікавого дійства.

Спершу відбувся показ слайдів, в яких був короткий зміст посібника. Інна Скляр на прикладах розповіла про те як кожен громадянин може долучитися до участі у справах міста і стати активним. Було розказно про Всеукраїнські ініціативи «Стеж за грошима», «Задай курс владі», «Успішна громада». А після цього до слова стали активісти, які вже на справах продемонстрували як можна змінювати світ навколо себе. Сергій Лавський розповів про створення інтернет-ресурсу «Менщина», а Вадим Крук презентував Арт платформу та фестиваль «Barterwille art fest». Про громадську організацію «Гром» розповів Сергій Крицький.

Також присутні прийняли участь у театральній постановці, в рамках якої перевтілилися у представників влади, активістів та інвесторів. Була цікава бесіда, де кожен  відстоював свої аргументи і в решті було знайдено трьохсторонній компроміс.

На цьому цікавості не закінчилися і присутні перемістилися на подвір’я. Кожен бажаючий зміг долучитися до розфарбовування будівлі колишньої майстерні. У результаті на одній із стін з’явився патріотичний козак, а також дуже колоритний орнамент. Величезна подяка за вагомий внесок Олегу Євлашу, Каті Ткаченко, Олі Болві, Каті Нікитенко та усім-усім, хто доклав зусиль та долучився до створення арт простору!

Після цього усі долучилися до музичного дебюту дуету «Пуск» .

Цікавий вийшов захід!  Головне, щоб ми не були пасивними, втілювали свої ідеї в життя і змінювали світ навколо себе.

Даний захід відбувся за підтримки Національного Демократичного Інституту та Інституту “Республіка” за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку , та Уряду Канади.





 











 



 



 
11 липня 2017
back