back

Мена відсвяткувала Івана Купала



8 липня на міському пляжі відбулося грандіозне дійство – народні гуляння. Цього року вони дійсно були масовими. Такої кількості людей ще на святкуваннях не було!

Захід почався з квесту від молодіжної ради «У пошуках квітки папороті». Діти повинні були пройти цікаві етапи, розгадати і виконати завдання від мавок та водяного, підтримати Нептуна і позмагатися з нечистю. Розважилися всі від душі. Окрім гарного настрою учасники отримали подарунки від міської ради, які їм вручив міський голова Геннадій Примаков.

Доки молодь бігала в пошуках квітки папороті, на сцені розпочалося цікаве дійство. Відділ культури та туризму Менської РДА підготував народно-розважальну програму, в якій були обряди, пісні і танці від місцевих зірок. Також усі бажаючі змогли продемонструвати своє вміння плести віночки. На сцені міський голова нагородив найталановитіших дівчат з віночками.

Традиційно не обійшлося без водяного. Він феєрично з’явився і запросив усіх до купальського танцю навколо вогнища, а дівчатка виконали ще один обряд - пустили на воду віночки.

Далі концертну програму продовжили гості з м. Чернігів – гурт «Скеля». А після них запалювали вже знайомі менянам хлопці з «Hit of bend’s”. Артисти виконали популярні хіти. І коли вже зовсім стемніло на сцені з’явилися діджеї   Paladin I Davidka.

Свято вдалося! Але воно не відбулося б без підтримки менян та гостей, а також постійних спонсорів: ТОВ «Авангард», ТОВ «Олстас-льон», ТОВ "Нептун", депутатського корпусу, зокрема Гайдукевича В.В.

Також хочеться подякувати члену виконавчого комітету Сергію Скороходу, який перевтілився у Нептуна, колективам «Менщина», «Мелодія», «Сюрприз», Олександру Мельнику, Лесі Биковій, Сніжані  Лисиці, Олексію Бакуті, Наталії Підлипській, а також Яні Олещенко.

Окрема подяка за допомогу у проведенні активу молодіжної ради , ГО "Гром" та Молодіжна Арт платформа .






  







12 липня 2017
back