back

Громадські слухання щодо проекту містобудівної документації



8 серпня 2017 року об 11-00 за адресою: м. Мена, вул. С. Титаренка, 7 відбудуться громадські слухання щодо проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки площею 0.16880 га за адресою вул. Корольова, №7 в м. Мена Чернігівської області, під будівництво багатоповерхового житлового будинку».

 Замовником розроблення вказаної містобудівної документації є Менська міська рада; розробником – ПП «Архітектурно-будівельна майстерня Травки З. С.» . Підставою для розроблення містобудівної документації є рішення 16-ї сесії 7-го скликання Менської міської ради від 15.12.2016 року «Про розробку детального плану території частини ділянки №2 за адресою вул. Корольова, 6б у м. Мена» .

Для попереднього ознайомлення з матеріалами проекту містобудівної документації, а також для подання пропозицій до нього звертатися до відділу архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства Менської міської ради протягом 15 календарних днів з моменту публікації даного повідомлення . Пропозиції подаються у письмовій формі.

Більш детальну інформацію можна отримати за тел. 3-11-79.

Ілюстраційні матеріали доступні за посиланням
17 липня 2017
back