back

Делегація з Мени зустрічала призера чемпіонату світу Владислава Лавського в аеропорту



18 липня делегація з м. Мена вирушила  на зустріч призера юніорського чемпіонату світу Владислава Лавського. В аеропорту було не багато людей. А от меняни відзначилися не лише масовістю, але й підготовленістю: на озброєнні були державний прапор та прапор міста Мена. Всі з нетерпінням чекали нашого призера. Приємно, що меняни прославляють не лише рідне місто, але й   державу і в далекій Кенії чують про спортивну Україну!

Така зустріч була повною несподіванкою для хлопця. Влада вітали рідні та близькі, а також заступник міського голови Пеклуха Роман Леонідович та начальник відділу архітектури та житлово-комунального господарства Лихотинська Лілія Анатоліївна, тренер Таратухіна Надія Петрівна.



Збірна України завоювала на змаганнях 4 медалі - 2 золоті, 1 срібну і 1 бронзову.

Владислав Лавський приїхав у Найробі з особистим рекордом 2,06 м. Він розпочав змагання з висоти 1.97м. і подолав її з першої спроби як і наступну висоту 2.02м. Далі Владислав знов ж таки з першої спроби подолав планку на висоті особистого рекорду 2.07м. І без помилок справився і з наступною висотою 2.11м.! Це дало змогу отримати йому перевагу над суперниками і посісти третє місце на п'єдесталі. Адже четверте та п'яте місця з таким самим результатом посіли спортсмени з Польщі та Багам . Але за найменшою кількістю невдалих спроб Владислав виявився найкращим. Першим тренером Владислава була Надія Петрівна Таратухіна, а зараз він навчається та тренується у Львівському училищі фізичної культури.

Ми сподіваємося, що це лише початок спортивної кар’єри нашого талановитого легкоатлета Владислава Лавського. Чекаємо на нові перемоги!


 





Фото Володимира Чорного
19 липня 2017
back